Průzkum "Hlasování o největší osobnost Brandýsa nad Labem a Staré Boleslavi"
Zveřejňujeme výběr osobností Brandýsa nad Labem a Staré Boleslavi
a prosíme Vás o hlasování, výběr z Vašeho pohledu deseti největších
osobností. Hlasování bude ukončeno k 30. září 2017. Hlasovací lístek naleznete v prázdninovém Městských listů na str. 33 a budou k dispozici
na kontaktních místech, kterými jsou Infocentrum v Brandýse n. L., CzechPoint ve St. Boleslavi, Knihovna Eduarda Petišky, Oblastní muzeum, DPS St. Boleslav a knihkupectví Sylvie, kam je můžete i odevzdávat. Na základ tohoto výběru bude v termínu 5. dubna až 10. června 2018 v Oblastním muzeu Praha-východ uspořádána výstava přibližující prvních 50 osobností, které získají nejvíce hlasů. Z těchto 50 osobností bude každý hlasovat pro jednu svou NEJ osobnost v každé kategorii – bude tak vytvořen žebříček. Slavnostní vyhlášení ankety proběhne na slavnostním galavečeru v říjnu 2018.
O každém z nominovaných přinášíme základní stručné údaje a pevně věříme, že Vás anketa dovede k zájmu o ty, kteří v našem městě zanechali svou stopu, a že si informace třeba i dohledáte sami. Jistě jsme nevyčerpali seznam všech osobností, které nějakým způsobem ovlivnily chod našeho města a život v něm. Můžete nominovat i někoho, kdo v našem přehledu není. V takovém případě Vás prosíme, abyste k nominaci připojili životopisná data a stručné zdůvodnění.